kanelsnegle

Bag lækre kanelsnegle til den lille sult om eftermiddagen

Bag lækre kanelsnegle til den lille sult om eftermiddagen

Hører du til en af dem, der bliver sulten om eftermiddagen – og hvem gør ikke det – er det en god ide, at du er forberedt. På den måde kommer du ikke til at købe en dyr snack eller gå amok i supermarkedet, når du skal handle ind på vej hjem. Derfor kan du med fordel bage noget lækkert, som du kan tage med hjemmefra. Det skal være noget, der både mætter, og som stiller dit behov for at få noget sødt og noget hurtig energi. 

Der kan kanelsnegle være en oplagt mulighed. De er nemme for dig at lave, så du for eksempel søndag eftermiddag kan lave en hel bunke, så du har til den kommende uge – og et par stykker til at hygge dig med, når de er bagt færdige om søndagen.

“Kanelsnegle er måske ikke det mest sunde,” tænker du nu. “Burde jeg ikke hellere tage et æble med?” Jo, hvis du kan blive mæt af et æble og få stillet din lyst til noget sødt, så er det da en oplagt mulighed. Hvis alternativet imidlertid er, at du kværner to marsbarer fra slikautomaten, så er kanelsneglene et mere mættende og billigere valg. 

Mangler du en god opskrift på kanelsnegle, kan du nemt finde den på nettet. Det kan du for eksempel på online kogebogen dk-kogebogen.dk. Der har de et væld af forskellige gode opskrifter, hvilket gør det nemt for dig at finde den, du er på jagt efter. 

Deres opskrifter er sat op, så de er meget enkle at følge, hvilket virkelig er en stor fordel for dig, lige meget om du har stor erfaring med at lave mad eller ej. Kanelsnegle er dog på ingen måde noget, som du behøver at have stor erfaring med for at kunne tilberede. Selv med de mest simple færdigheder i et køkken vil det være nemt for dig.