terrasse pris

Få den bedste pris på terrasse hos faglært håndværker

Få den bedste pris på terrasse hos faglært håndværker

Ønsker du dig brændende en lækker træterrasse som kan berige dit hus og din have? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan bygger man en træterrasse?

Mange mennesker vælger selv at udføre arbejdet med opførelse af træterrasse. Det er dog ikke en opgave som er helt ligetil. For at en træterrasse skal stå stabilt skal underlaget være i orden. Dette vil sige at vis jordbunds forholdende ikke er helt faste skal der laves et fundament.

Samtidig skal selve konstruktionen være solid og sikker, således at træterrassen ikke risikerer at brase sammen. Og så er det selvfølgelig vigtigt at vælge det rette træ, som kan modstå de danske vejrlig uden at forgå.

Hvor får jeg den bedste terrasse pris?

Hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du få designet og opført en træterrasse som passer præcis til netop dit hus og din have – til den helt rigtige pris. Andreas la Cour har mange års erfaring inden for formgivning og konstruktion af smukke, solide og funktionelle træterrasse, som er skræddersyet til hver enkelt bolig.

Denne erfaring udspringer af en passion for netop dette område. Andreas la Cour er faglært tømrer og har igennem mange år udelukkende beskæftiget sig med fremstilling af træterrasse efter mål.

Når du overlade opgaven med opførelse af træterrasse til Andreas la Cour kan du være sikker på at det færdige resultat bliver lige efter dit hoved. Andreas la Cour anvender kun de bedste og mest velegnede materialer til fremstilling af træterrasser, og sørger selvfølgelig for at fundament og konstruktion er 100% i orden. Dette betyder at du kan have glæde af din nye, flotte træterrasse i mange år fremover.

Hvis du ønsker at se eksempler på Andreas la Cours tidligere arbejde med træterrasser kan du klikke ind på hjemmesiden kun-terrasser.dk og læse mere.