Gulvafhøvling Ringsted

Få et tilbud på en professionel gulvafhøvling i Ringsted

Få et tilbud på en professionel gulvafhøvling i Ringsted

Hvorfor frarådes det, at man selv foretager en gulvafhøvling?

For det første bør du være klar over, at et trægulv kun kan tåle et vist – og temmelig begrænset – antal gulvafhøvlinger i løbet af sin levetid. Hvis du ikke ved, hvor mange gange, gulvet indtil videre er blevet afhøvlet, kan du komme til at høvle det så tyndt, at de parketter, planker eller brædder, som udgør gulvet, bliver skrøbelige og knækker. Og så er gulvet faktisk lige til at kassere.

I så tilfælde ville du nok have været bedre tjent med at acceptere buler og skævheder i dit trægulv. Man kan jo altid kalde dem for ”patina”.

For det andet kan du – selv om dit gulv er tykt nok til at kunne tåle en gulvafhøvling – komme til at lave endnu større skader på det, end det havde i forvejen. En maskine til gulvafhøvling er nemlig ikke noget særligt tilgivende apparat. I modsætning til en gulvafslibning maskine, er en gulvafhøvling maskine forsynet med en roterende valse, på hvilken små – meget skarpe – knive er monteret. Kører du galt med en sådan maskine, kan du lave dybe hakker, skrammer og niveau forskelle i dit gulv, og dermed forværre dets tilstand.

Ved en gulvafhøvling skrælles helt op til fem millimeter af træværkets overflade, hvilket faktisk er en pæn del – især når man ser det i forhold til de allerhøjst to millimeter, der ryger ved en gulvafslibning.

Find en professionel gulvmand, som kan forestå din gulvafhøvling

For det tredje vil en gulvmand, som trods alt er faglært og har lang tids erfaring på bagen, have meget bedre og stærkere forudsætninger for at kunne opnå et lækkert resultat. Når du vælger en gulvmand fra gkservice.dk til at varetage gulvafhøvling og efterbehandling, er du sikker på, at du får det smukkeste og mest langtids holdbare slutresultat ud af din gulvafhøvling.