Røntgenundersøgelse

Find den bedste røntgenklinik i København her

Find den bedste røntgenklinik i København her

Skal du have lavet en røntgenundersøgelse efter et uheld, en skade eller et vrid i kroppen? Så er det vigtigt at du har fået en lægehenvisning forinden. Her har du mulighed for selv at bestille en tid til røntgenundersøgelse, så du kan få tjekket om der er sket nogle brud eller skævheder i dine knogler og led.

En røntgenundersøgelser kan vise dig meget præcist, hvordan dit skelet er bygget i kroppen. Her er det muligt at se på både knoglerne, din brusk og led. Det giver lægen et fantastisk redskab til at vurdere, hvor slem en skade du har fået i kroppen. Det giver også et bedre grundlag for at kunne operere dig, hvis det er nødvendigt for at udbedre skaden i kroppen. 

Du kender det måske fra tandlægen, hvor du får taget et røntgenbillede af tænderne. Her bliver der ført en stråling gennem kinden til dine tænder og mund. Det giver et billede som tandlægen kan bruge til at se på tilstanden på dine tænder samt, hvordan de sidder i munden. 

Hvem kan få en røntgenundersøgelse?

Alle kan som udgangspunkt få lavet en røntgenundersøgelse. Det kræver som udgangspunkt at du har fået en henvisning af lægen. Det samme gælder, hvis du har en sundhedssikring, at du er blevet henvist af lægen før den evt. kan bruges.

Hvis du ønsker en helbredsundersøgelse eller rapport over kroppens tilstand, kan en røntgenundersøgelse også klare det. Der vil dog være en opkrævning i forbindelse med dette.

Er du enten gravid eller ammende, kan der være særlige hensyn der skal tages til en røntgenundersøgelse. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på det, og får informeret klinikken om det forinden.

Her finder du den bedste røntgenklinik i København

Hvis du er i markedet for at finde den bedste røntgenklinik i København eller region Hovedstaden, kan vi anbefale dig at bestille en tid hos noerrevold.dk.