El løbehjul, el-løbehjul, el løbehjul 3000w

Find el løbehjul 3000w online

Find el løbehjul 3000w online

Eldrevne løbehjul er blevet mere og mere populære inden for de seneste år. Og det er der rigtig mange gode grunde til. Med et elektrisk løbehjul har du et nemt og fleksibelt transportmiddel, som ikke kræver kræfter, og som er let at manøvrere rundt i trafikken.

Et løbehjul med el motor koster ikke nær så meget som en el cykel, og fylder heller ikke det samme. Det betyder at du kan have dit el løbehjul stående i din lejlighed selv om du ikke har så meget plads.

Samtidig vil du kunne tage et el løbehjul med i de offentlige transportmidler uden at skulle betale ekstra for en cykel billet – og uden at dit el løbehjul optager al for megen plads i et overfyldt myldretids tog. Og så er et el løbehjul samtidig et morsomt og spændende køretøj, som du eller dit store barn kan have megen glæde af.

Hvilket el løbehjul skal jeg købe?

Hvilken type eller størrelse el løbehjul du skal købe afhænger selvfølgelig af om dit el løbehjul primært er tiltænkt rollen som et morsomt og udviklende legetøj, eller om du har tænkt dig at bruge det i forbindelse med daglig transport.

Du kan få el løbehjul til børn, som måske ikke besidder samme balance og koordinations evner som en fuldvoksen person. Disse løbehjul er mindre og lettere – og kan, på grund af den noget mindre motor, ikke køre nær så hurtigt som el løbehjul til voksne.

Et el løbehjul som er beregnet til børn vil typisk have en motor på omkring 120W og vil kunne køre op til 12 kilometer i timen. Til sammenligning kan de helt store løbehjul på 1600W – 3000W køre helt op til 20 kilometer i timen.

Du kan se de flotte og solide el løbehjul til børn og voksne på Ude-Leg.dk