julefrokost aarhus

Hold julefrokost i Aarhus i hyggelige rammer

Hold julefrokost i Aarhus i hyggelige rammer

Der er ikke noget bedre end den tid på året, hvor julen fejres til hyggelige julefrokoster. Det kan være med familie, venner eller kollegaer. Vigtigst af alt er, at rammerne er hyggelige, maden er delikat og vinen er god. Skal I holde julefrokost i Aarhus? Så skal I se nærmere på Turbinehallen og deres fantastiske omgivelser. 

Dan ramme for en skøn julefrokost

Når I skal holde julefrokost, er det vigtigt, at det hele spiller. Gode omgivelser, dejlig mad og godt selskab. Det kan være svært at overskue at skulle arrangere hele julefrokosten selv, hvis I har mange venner, en stor familie eller et kæmpe hold af kollegaer. Derfor kan det være befriende at holde det ude og få andre til at stå for al maden. 

Hvor kan man holde julefrokost i Aarhus? 

I Aarhus er der mange steder, hvor I kan holde jeres julefrokost. Turbinehallen er et oplagt valg, hvis du skal holde en rigtig stor julefrokost. Her er der nemlig plads til 400 siddende gæster. Omgivelserne kan derfor virkelig danne ramme for en stor julefrokost for hele jeres virksomhed – lille eller stor. Det kreative team ved Turbinehallen hjælper med alt form for udsmykning af hallen. 

Hvad kan Turbinehallen tilbyde?

Turbinehallen tilbyder at arrangere julefrokost f.eks. for jeres virksomhed eller jeres større hold af studiekammerater. 

– En hyggelige atmosfære og uformel stemning.

– Det er tæt på byen og natteliv.

– Mulighed for musik og underholdning gennem samarbejdspartnere. 

– Rådgivning og hjælp til planlægning.

– Et kreativ team af kokke der skaber unikke smagsoplevelser.

– Stor fleksibilitet i forhold til indretning og planlægning.

Hvad koster en julefrokost i Aarhus hos Turbinehallen?

Alt afhængig af hvor mange deltagere I er, og hvilken mad og andre elementer I ønsker til jeres julefrokost, kan Turbinehallen give et tilbud på netop jeres event. Alt kan skræddersyes og tilpasses til jeres ønsker. Læs meget mere her: https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/julefrokost/