hundesko / hundestøvler

Hundesko og hundestøvler til hunde i alle størrelser

Hundesko og hundestøvler til hunde i alle størrelser

Har du hund, og vil du gerne give den de bedste vilkår for at få det bedste ud af sine daglige lufteture? Så bør du sørge for, at hunden foruden et godt halsbånd eller et harness samt en holdbar line også er i besiddelse af et hundedækken – og et eller flere sæt hundesko eller hundestøvler.

Hvorfor skal jeg give hunden sko på?

Måske synes du det virker fjollet at iføre hunden sko eller støvler når den bare skal ud og gå en tur. Men der er faktisk al mulig grund til at beskytte hundens poter – og dette gælder alle årstider.

Om sommeren kan asfalten på vejen og fliserne på fortovet blive rigtig varme. Faktisk kan hunden risikere forbrændinger på trædepuderne blot ved at gå en kort tur i nabolaget. Dette er rigtig smertefuldt for hunden. Og derfor bør du om sommeren beskytte hundens poter med hundesko.

Om vinteren vil veje og gader ofte være saltede for at undgå isglatte overflader. Dette er selvfølgelig vældig praktisk – men til stor gene for de firbenede. Vejsaltet kan nemlig udtørre trædepuderne på hundens poter så de sprækker. Ud over at dette er temmelig smertefuldt for hunden vil sprækker i trædepuder også kunne give anledning til betændelse, som skal behandles medicinsk. Og hunden skal efterfølgende under alle omstændigheder iføres hundesko eller ditto støvler i forbindelse med sin daglige gåtur.

Der ud over vil der, især i by områder, være en høj risiko for at hunden træder i glasskår eller det der er værre, som er efterladt efter festligheder i gaden. Dette kan resultere i bekostelige besøg hos dyrlægen eller på dyrehospitalet samt selvfølgelig stort ubehag hos hunden. Og derfor er hundesko faktisk nærmest et must hele året rundt hvis du lufter din hund i byen eller andet sted der er rigt befærdet.

Find hundesko og hundestøvler online på ostrand.dk.