hvad er mødebooking

Hvad er mødebooking? En kort introduktion

Hvad er mødebooking? En kort introduktion

Står du med ansvaret for at skaffe din virksomhed flere kontakter og konvertere leads til kunder? Så kan du med fordel anvende telemarketing. Og hvis din virksomhed ikke sælger deciderede produkter eller abonnementer, men eksempelvis komplekse og skræddersyede tjenester, bør du overveje at investere i mødebooking.

Mødebooking er en form for telemarketing hvor produktet eller ydelsen ikke sælges direkte ved koldt kanvas salg gennem telefonen. Ved mødebooking forstås en indledende service hvor døre til på forhånd interesserede privat personer eller virksomheder åbnes yderligere.

Når du vælger professionel mødebooking som et redskab til salg og markedsføring får du mulighed for at gøre din potentielle kunde endnu mere interesseret i din vare således at du vil få de stærkeste forudsætninger for at lukke et salg. Dette vil så ske ved et face to face møde med dit lead hvor du får mulighed for at præsentere dit materiale. Og det er den dygtige mødebooker som får dette møde sat i stand.

Hvordan foregår professionel mødebooking?

Før hen var det en sælger i den enkelte virksomhed som forestod booking af møder med de indsamlede leads. Men nu om stunder vælger flere og flere virksomheder at udlicitere opgaven med mødebooking til et professionelt bureau. Et sådant vil nemlig i kraft af medarbejdernes intensive træning go engagement være optimalt rustet til at yde denne service, og til at hjælpe dig med at få booket flest mulige møder mens dine leads stadig er varme.

Med professionel mødebooking fra eksempelvis Copenhagen Telemarketing ApS vil du desuden få jævnlige opdateringer på status for mødebooking – og du vil kunne følge med i mødebookernes aktivitet på daglig basis hvis du ønsker dette. Copenhagen Telemarketing ApS har mange års erfaring med telemarketing, her under mødebooking, for alle typer virksomheder.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på professionel mødebooking hos Copenhagen Telemarketing ApS via hjemmesiden copenhagentelemarketing.dk.