massage

Hvor ønsker du massage denne gang?

Hvor ønsker du massage denne gang?

advertorial

Der er mange grunde til, at man får en massage.

De fleste tænker nok på det som noget velvære, hvilket det jo altid er, men man ser nok en nænsom massage for sig på et spaophold eller under sydens sol, for det mere er forkælelse, end det er så meget andet.

Men der er jo også massage af den slags, hvor man skal have genoptrænet kroppen efter en skade eller en ulykke, eller hvis der er opstået et problem et bestemt sted eller flere op kroppen, som man skal have optimeret.

Kroppen er et sindrigt system, og man kan og bør ikke altid åbne den for at se, hvad der er galt, for hvis man kan løse det uden det besvær, så er det jo meget bedre.

massage

Man har røntgenfotografi til den slags, men man kan også ud fra at røre på kroppen og bemærke, hvor der er smerte eller ubehag, finde frem til, hvad det er for en slags massage, som der er brug for i det givne tilfælde.

Det kan variere meget fra person til person, men som regel kan man finde frem til en løsning.

Man kan få massage som et krav eller som en lyst

Men der er jo også de gange, hvor man netop bare føler, at man trænger til at blive løsnet på i kroppen, hvilket man bruger som en undskyldning for, at man bestiller en massage til sig selv, om man skal komme ud til en klinik, eller massøsen kommer ud til en.

Egentlig har man ikke ondt i skulderen, og der er ikke så meget migræne, men man trænger til en, der rører ved en, fordi man er hudsulten, som der er et moderne begreb nu om dage.

Det kan jo også blive en lille erstatning for, at man ikke har en kæreste, der kan give en en intimmassage.