Plastikkasser, Plastikkasser til B2B

Kan de gamle plastikkasser på loftet stadig bruges?

Kan de gamle plastikkasser på loftet stadig bruges?

Det var blevet tid til at gøre lidt rent på loftet og sortere i de ting, du havde, hvor noget måske skulle smides ud, mens du håbede på, at der måske kunne dukke nogle “skatte” op, som enten havde stor værdi, eller du fandt noget med affektionsværdi.

På et tidspunkt på loftkammeret falder du over nogle plastikkasser, hvoraf nogle af dem har låg på, og de er i forskellige størrelser, og man kan tydeligt se markeringer af, hvad de tidligere er blevet brugt til.

De er godt nok støvede at se på og mærke, men det kan man trods alt gøre rent.

Du overvejer således, om det monstro var nogle plastikkasser, som du kunne benytte dig af igen til opbevaring og eventuelt ved flytninger, for de gamle papkasser til samme formål er enten smidt ud eller ødelagte af at stå uden at blive brugt så længe.

Så kan du jo lige tjekke kasserne efter, om de kan bruges endnu.

Måske er plastikkasserne brugbare endnu

Efter du har gjort dem rene, kan du se, at der heldigvis er et fåtal af dem, som er så ødelagte, at de ikke kan bruges igen, så de skal smides ud.

De andre har måske nogle brugsspor, ridser med videre, men det er jo ikke en skønhedskonkurrence, så det er bare patina og et tegn på, at de har været brugt og kunne holde til lidt af hvert.

Men før du fylder dem op med alle mulige sager igen, så er det måske lige værd at tjekke dem efter, om de kan bruges endnu.

Du kan fylde noget tungt i dem, som ikke har stor værdi for dig, og så løfter du dem op for at se, om bunden er holdbar endnu, og om håndtagene giver efter.

Måske skal du lige forsøge at par gange for at se, om de reelt holder, men ellers er det jo bare med at bruge dem derefter.