robotplæneklipper

Køb en smart robotplæneklipper til sommer

Køb en smart robotplæneklipper til sommer

Sommeren er på vej – og med den spirende blomster, knopper på træernes kviste, og en græsplæne som pludselig begynder at skyde i vejret.

Det er selvfølgelig rigtig rart og hyggeligt med alt det grønne og spraglede som med eet florerer i haven. Men hvad man muligvis godt kunne leve uden er de mange timer der skal bruges på at slå det genstridige græs. Græsslåning er for de færreste en tjans som forbindes med fest og inspiration.

Det er, mildest talt, temmelig kedeligt at slå græs. Og man kan hurtigt komme til at bruge mange timer hver eneste uge på denne slidsomme og tidskrævende opgave, afhængig af plænens størrelse og plæneklipperens effektivitet.

Drop den kedelige græsslåning – køb en smart robotplæneklipper

Hvis du ønsker at slippe helt for græsslåning dropper du at investere i en ny manuel plæneklipper og går i stedet målrettet efter en robotplæneklipper.

Med en robotplæneklipper behøver du faktisk dårligt at løfte en finger i forbindelse med græsslåning. Du skal selvfølgelig sørge for at din robotplæneklipper er korrekt installeret, og at den medfølgende app er sat op på din smartphone eller din tablet. Installation af robotplæneklipper indebærer blandt andet nedlægning af robotplæneklipper kanttråd.

Kanttråd til robotplæneklipper er et kabel som fortæller din robotplæneklipper at den skal vende om, for eksempel ved plænens kant eller foran dit staudebed. Korrekt nedlagt kanttråd forhindrer, med andre ord, din robotplæneklipper i at køre ud på vejen, ødelægge dine bede, eller drukne i din havedam eller i din swimmingpool. Du kan vælge slev at nedfræse kanttråd til robotplæneklipper eller du kan få et professionelt firma til det.

Hvor kan jeg købe en billig robotplæneklipper?

Er du således i markedet efter en robotplæneklipper som kan lette byrden med græsslåning fra dine skuldre kan du med fordel købe den hos det online byggemarked 10-4 – læs mere på 10-4.dk