landmåler

Kontakt en landmåler til opmåling af ejendom

Kontakt en landmåler til opmåling af ejendom

I forbindelse med flytninger eller ændring af ejendomme, kan det være en god idé at kontakte en landmåler. På den måde sikrer du dig nemlig, at der er styr på det juridiske, hvad gælder grundens arealer. En landmåler kan for eksempel blandt andet stå for fysisk planlægning, kortlægning og naturligvis opmåling af ejendom.

Ændring af grunden

I forbindelse med ændring af din ejendom eller grund, kan det være en god idé at kontakte en landmåler. En landmåler har blandt andet mulighed for at angive den korrekte placering af skellet eller ændre på veje. På den måde er du sikker på, at der kommer orden i papirerne på grunden. 

Vil du gerne i kontakt med en landmåler, kan det være en god idé at starte din søgen online. Her er det nemlig nemt og overskueligt at undersøge, hvilke landmålere som opererer i nærheden af dig. Hvis du skal have et sted at starte, kan du for eksempel besøge denne hjemmeside: http://www.lsp-kieldsen.dk/

En landmåler kan give den helt rette rådgivning

Som privatperson er det ikke sikkert, at du har styr på alle de love, som knytter sig til bygninger. Skal du for eksempel opføre en ny bygning kræver det, at du har godt styr på det juridiske aspekt. Ellers kan der nemlig lynhurtigt ske lovovertrædelser. Vil du blive klogere på dette emne, kan det være en god idé at kontakte en landmåler. En landmåler kan nemlig give dig lige den rådgivning, som du har brug for. 

Blandt andet kan en landmåler komme med gode råd, når det gælder udarbejdelse af materiale til byggeansøgning eller regler inden for byggeloven. Således kan du komme godt fra start med dit byggeprojekt, uden at du skal være nervøs for at bryde loven. 

Vil du blive klogere på, hvordan en landmåler kan hjælpe dig, er det typisk muligt at tage kontakt for en ganske uforpligtende samtale.