malerarbejde

Malerarbejde over flere omgange eller ej?

image

Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end når man kan beskue det færdige malerarbejde, man netop har udført.

Men er man nu helt sikker på, at det er helt færdigt, bare fordi man har malet det en enkelt gang og mener, det dækker fra kant til kant og hele overfladen?

Hvis du spørger https://malerkanonen.dk/ så vil de med garanti sige til dig, at du skal male flere gange, måske endda endnu flere, end du lige har regnet med.

Specielt hvis du har malet med en lys farve, så skal der nok en del lag til, før det dækker godt nok, og den forventede farve træder helt frem og ikke giver mulighed for, at den gamle farve eller tapetet træder frem med sin farve.

Selv hvis du stadigvæk står og glaner på dit færdige malerarbejde og mener, det må være godt nok, så skal du lige huske på, at det ikke er nok at træde lidt væk og kigge på det og mene, det er godt nok – malingen skal have lov til at tørre, førend man kan se det rette resultat for sig.

Vi forstår godt, hvis det ikke lige var den besked, du håbede på at få, nu du enten alene eller sammen med andre var overbevist om, at nu var I færdige, og så kunne I begynde at pakke sammen med afskærmning, maling, pensler og alt det andet.

Der vil vi nærmere mene, at I kun skal pakke malingen væk og rense penslerne, og så lader I afskærmningen og alt det andet stå fremme, så I direkte kan gå i gang med arbejdet kort tid efter.

For når man først har pakket alle tingene væk, så er det endnu mindre motiverende at udføre arbejdet igen.

Kan du/I simpelthen ikke overskue det, så kan I jo hyre nævnte malerfirma til at male de ekstra gange for jer.