tidsregistrering

Med et smart system bliver det nemt for medarbejderne at registrere deres tid

Med et smart system bliver det nemt for medarbejderne at registrere deres tid

advertorial

Driver du en virksomhed, er du sikkert interesseret i, at det er så nemt som muligt for dig, at medarbejderne kan registrere deres arbejdstid. På den måde bliver det nemmest muligt for dig, at du kan udbetale dem den korrekte løn. Det smarteste er, at det hele foregår elektronisk, så du nemt og hurtigt kan få oplysningerne, når du eller din bogholder udbetaler lønnen. 

Har du endnu ikke fundet et smart system til tidsregistrering, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på anca.dk. De har flere forskellige systemer, der kan bruges af helt op til 10.000 ansatte. Det vil derfor være stort nok til langt de fleste danske virksomheder. 

Hvilket af deres systemer, der er det rette for din virksomhed, kommer selvfølgelig helt an på, hvordan I scanner jer ind, hvordan dine medarbejdere er, og hvor tidsregistreringsscannerne skal stå henne. Der findes nemlig en række forskellige muligheder. 

image

Er ansigtsscanning det rette for jer? 

Noget af det allernyeste hos anca.dk er et system, hvor dine medarbejdere bare skal stikke hovedet hen til skærmen for at tjekke ind. Der er nemlig ansigtsgenkendelse. Dermed tager det altså ikke lang tid for dem, før de kan tjekke ind på arbejdet. Det kan være smart, hvis I har mange medarbejdere, der møder samtidig. Dermed undgår I, at der opstår kø. 

Ansigtsscanning er altså en rigtig smart løsning, der kan fungere godt i mange typer af virksomheder. Er du ikke sikker på, at den vil fungere godt i din virksomhed, kan du for eksempel se nærmere på et system med touch screen. Det fungerer ikke til lige så mange medarbejdere, men det er meget intuitivt og nemt at bruge. 

Har I også et adgangskontrolsystem i jeres virksomhed, kan I for eksempel få et tidsregistreringssystem, der kan tale sammen med det. Det kan være smart, at I kan bruge de samme kort til at tjekke ind og ud og til at åbne dørene.