tryghedsscanning

Overvejer du privat scanning i forbindelse med graviditet?

Overvejer du privat scanning i forbindelse med graviditet?

advertorial

Hvis du er gravid, spekulerer du måske på, om en privat graviditetsscanning er det rigtige valg for dig. Private scanninger koster penge, hvor de to scanninger, du kommer til via regeringen, er gratis. Man kan godt få behov for at komme flere gange til scanning i løbet af ens graviditet.

Det kan både give tryghed, men også bare af rent nysgerrighed, kan man få lyst til at se til sit barn. Læs med i dette indlæg om, hvordan du finder en god klinik, der tilbyder privatscanning. 

 

tryghedsscanning

 

Hvad er prisen?

Prisen af en privat scanning varierer. For at finde ud af, hvor meget det koster, kan du tjekke priserne på internettet. Besøg flere klinikker for at se, hvordan prisen lægger blandt de forskellige. Prisen er normalt ikke det afgørende, når du beslutter, om det er værd at betale for en privat graviditetsscanning.

Hvis det vil give dig ro i sindet, så skal du naturligvis tage til en privat scanning. Der er også mange, der kommer tidligt i deres graviditet for at blive scannet. Det kaldes en tryghedsscanning. Det er med til at afklare, om gravidteten udvikler sig. Det kan blive nødvendigt at undersøge flere klinikker for at se, om prisen er anderledes andre steder. 

 

Hvor nøjagtige er private scanninger?

Det afhænger af, hvem der foretager scanningen. Hvis den udføres af en specialuddannet sonograf, bør resultaterne være ret præcise. Specielt hvis det er til de tidligere scanninger. Her skal scanning mere så præcist som muligt, så man kan se om der er liv inde i maven.

Hos de private scanninger kan du også få foretaget en 3D scanning af dit barn, så du kan se barnet helt tæt på. Her vil du kunne fornemme, hvordan dit barn ser ud og det kan være skægt at se. Det er ikke farligt at få taget 3D scanninger, så det skal du ikke bekymre dig om.