coating

Professionel coating af ventilationssystemer til kontor og produktion

Professionel coating af ventilationssystemer til kontor og produktion

Er du ansvarlig for driften og vedligeholdelsen af en større industri eller kontor bygning, inklusive brandsikring og ventilation? Så bør du overveje at få udført coating af ventilations kanalerne.

Hvad kan jeg opnå med coating af mine ventilations kanaler?

Hvis du vælger at lade et professionelt firma forestå coating af ventilations kanaler vil du først og fremmest opnå den optimale brand sikkerhed i bygningen. Coating har nemlig primært til formål at virke brandhæmmende. Belægningen på indersiden af ventilations kanalerne sørger for at såvel røg gasser som flammer hæmmes og derved ikke kan spredes via dit ventilations system.

Det betyder at det bliver nemmere at begrænse branden, således at den ikke breder sig til andre lokaler. På den måde kan du forhindre såvel person skader som skader på materiel og bygning. Og brandvæsnet vil få lettere ved at udføre deres sluknings arbejde når ilden ikke har så mange muligheder for at få fat.

Bedre indeklima med coating af ventilations kanaler

Der ud over vil støv og skidt få svært ved at sætte sig fast i den glatte coating med hvilken dine ventilations kanaler bliver belagt. Dette betyder at benævnte partikler, som kan give anledning til astma, allergi og andre problemer med vejrtrækningen, ikke vil kunne spredes gennem ventilations systemet. Dine medarbejdere får med andre ord et sundere og mere behageligt indeklima hvis ventilations systemet er behandlet med coating.

Forlæng dit ventilations systems levetid med coating

Af samme grund slides der ikke så meget på ventilations systemet idet støv og snavs ikke trænger ind i mekanismerne og nødvendiggør hyppig rensning. Du kan således forvente en længere levetid på dit ventilations system hvis du vælger at investere i professionel coating af dets kanaler. Hos Safe-Coating.dk kan du altid få et tilbud på professionelt udført coating af dine ventilations kanaler – læs mere på https://safe-coating.dk/