akupunkturnåle

Sådan kan du opbevare dine akupunkturnåle

Sådan kan du opbevare dine akupunkturnåle

Om du tror på, at akupunktur hjælper dig eller ej, skal være helt op til dig selv; men der er skrevet rigeligt med artikler angående behandlingsformen. Om man skal benytte den, om det er hokus pokus, om man skal henvise til sådan noget som læge eller ej.

Så derfor ser vi mere nærmere på sådan noget lavpraktisk som opbevaring af akupunkturnåle, hvis du selv er behandler i den retning, eller du overvejer at åbne en klinik med fokus på akupunktur.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe den slags nåle, så er det bare med at besøge https://www.altermed.dk/da/akupunkturnale-c-130/

De vil også kunne vejlede dig i mange retninger til bruge af den slags, og hvordan man bruger dem korrekt, så dem skal du lytte til først og fremmest.

Men hvad gør du så ved de nåle, når du ikke skal bruge dem længere?

Det finder du råd for her!

Et godt sted til ens akupunkturnåle

Som det første er det klart, at ens nåle skal være rene og friske, når de skal bruges på en patient/kunde, så der ikke er chance for, at man overfører sygdomme fra en person til den næste.

Hvis man ikke udskifter nålene fra gang til gang, så skal de desinficeres hver gang som minimum.

Er der mulighed for det, så skal man helst have nålene pakket ind, så der ikke bliver udsat for bakterier i luften eller lignende, hvorfor man måske har en holder til dem.

Dernæst skal man gemme dem væk et sted, hvor hverken dyr eller små børn kan få fat i dem. Dette er specielt vigtigt, hvis man har en hjemmeklinik.

Herefter er det ellers bare med at blive klog på, hvordan man bruger dem, hvis du ikke allerede har lært det.

Det er der heldigvis mange måder, hvorpå man kan gøre.