stress behandling

Stress behandling kan faktisk gøre en stor forskel for dig

Stress behandling kan faktisk gøre en stor forskel for dig

Kender du det med, at du møder på arbejde, og den første kollega smiler og hilser med et: “Hej! Hvordan går det?”

Det er jo egentlig en høflighedsfrase, man smider om sig for at vise, at man interesserer sig for vedkommende, men er det ensbetydende med, at man egentlig er klar til det oprigtige svar?

Der findes nemlig egentlig kun to mulige svar til det spørgsmål, hvis det er en person, man ikke kender så godt: Enten går det godt, og man returnerer med et smil, eller også siger man, at man har det lidt skidt og henviser til noget sygdom, at man har travlt derhjemme, sover for lidt eller noget i den dur.

Man begynder ikke at åbne op for, hvor stresset man egentlig er og taler om symptomerne på en ærlig måde, så modparten ikke bare tror, at man forveksler travlhed med stress, men hvor man virkelig udlægger, at man er tæt på at bryde sammen.

Faktisk forstår man ikke, at alle de andre kollegaer lader til at have sådan et stort overskud, for man kan dårligt selv koncentrere sig, man klarer lige arbejdsdagen, og på vejen hjem gennemfører man lige de sædvanlige pligter.

Men samtidig kan man også godt se, at man heller ikke er tilstede derhjemme, som man ellers var før i tiden.

Man er sikker på, at man har stress, men hvad vil det betyde for dem omkring en, at man vil have noget behandling?

Kan man ikke arbejde mere? Bliver man nødt til at melde fra i det sociale liv? Må familien klare sig selv i et stykke tid?

Man gør sig mange bekymringer, men man glemmer den vigtigste: at bekymre sig om sig selv, for hvis man ikke selv har det godt, kan man ikke være der for andre, og stressen kan hobe sig op og gøre tingene endnu værre.

Prøv forløbet aldrig mere stress igen (AMSI) hos Stresslæge.dk.