måltidskasser

Sund og varieret kost hver dag med måltidskasser

Sund og varieret kost hver dag med måltidskasser

advertorial

Skal aftensmaden være hjemmelavet i hverdagen, men mangler du som oftest tid og overskud til at kokkerere? Så er du ikke alene.

De fleste forældre kender til det store tidspres i dagligdagen, hvor en masse aktiviteter skal presses ind imellem fyraften og sengetid. Ungerne skal hentes i institutionen, der skal købes ind til aftensmad, måltidet skal tilberedes og samtidig skal der læses lektier og hygges inden børnene skal puttes.

Det kan godt være op ad bakke at skulle fremstille et sundt og nærende måltid helt fra bunden under disse forhold. Men med et abonnement på en måltidskasse går det let som en leg.

Hvad er fordelen ved at benytte en måltidskasse?

Måske tænker du at en måltidskasse lyder som en unødigt dyr og besværlig løsning. Men her skal du tænke på at du med en måltidskasse slipper for at skulle købe ind efter arbejde. Dette er i sig selv tilstrækkelig grund til at tegne et abonnement på en måltidskasse.

Der ud over vil du ikke skulle tage stilling til indholdet af aftenens måltid. Du skal blot følge opskriften på dagens ret, som følger med i kassen. Så vil du nemt og hurtigt kunne fremtrylle et velsmagende måltid som hele familien vil elske.

Endelig undgår du madspild, da mængden af råvarer og øvrige ingredienser i en måltidskasse nøje er tilpasset antallet af kuverter. Du slipper for at skulle smide god mad i skraldespanden. Og familien slipper for at skulle spise det samme flere dage i træk.

Hvor kan jeg finde en billig måltidskasse?

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du altid finde en måltidskasse som falder i familiens smag. Kokkens Hverdagsmad tilbyder to måltidskasser, nemlig all round kassen Kokkens Familiekasse og det vegetariske alternativ Kokkens Grønne Kasse.

Du kan læse mere om indholdet af de enkelte kasser, og bestille din måltidskasse via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.