trailerudlejning

Trailerudlejning i Odsherred

Trailerudlejning i Odsherred

Står du for at skulle flytte, og er dit indbo så begrænset, at du ikke har brug for en hel lastbil? Så kan du med fordel benytte dig af muligheden for trailerudlejning. Hvis du er i besiddelse af en bil med anhænger træk – eller har mulighed for en sådan – kan du nemlig snildt spænde en trailer bag på bilen, og transportere dine ejendele til din gamle til din nye bolig.

Hvilke trailere kan jeg leje?

De fleste autocentre, tank stationer eller lignende, som tilbyder trailerudlejning, tilbyder trailere i forskellige størrelser og modeller. Hvis du skal flytte møbler og andet indbo kan det anbefales at du lejer en såkaldt flyttetrailer, som er en lukket kasse med døre bagtil.

Til have eller bygge affald, som skal en tur på genbrugs stationen, kan du eventuelt benytte en gitter trailer, eller en åben trailer. Du skal blot huske at fastgøre lasten, så du ikke ender med at være til gene eller til fare for andre trafikanter. Visse trailerudlejnings services tilbyder også udlejning af trailere til mere specielle formål, for eksempel heste trailere eller båd trailere.

Trailerudlejning på dit lokale autocenter

Hvis du vil være sikker på at den trailer, du lejer, lever op til lovens krav, bør du sikre dig at din trailerudlejnings service er autoriseret og har et godt ry. Er du bosiddende i Odsherred, og skal du finde trailerudlejning i Højby, kan du med fordel kontakte Højby Autocenter.

Hvem er Højby Autocenter?

Højby Autocenter er dit lokale autoværksted og autocenter i Odsherred. Med sin centrale beliggenhed på Stenstrupvej er Højby Autocenter nemt at komme til i bil – så uanset om du skal leje en trailer eller have udført service på din bil, kan du altid svinge ind forbi Højby Autocenter og få en snak med de dygtige automekanikere på værkstedet og kontoret.