døre

Var det noget med et insektforhæng foran en dør?

Var det noget med et insektforhæng foran en dør?

advertorial

Det lyder måske ikke så praktisk at købe en dør fra https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador og så hænge et insektforhæng op foran den.
Du ved, sådan et forhæng, der udgøres af kugler i tråde, der hænger nedad, som kan forhindre, at insekter kan komme ind udefra eller skifte lokale; de ligner lidt de massageplader, som man kan udlægge på et sæde i en bil eller en lænestol.

Men man skal jo have døren åben, og så sætter man det vedhæng op, som det er nemt at komme igennem, hvis man lige ved, hvordan gør det nemmest for en selv.

Finder man det lidt irriterende, eller er der ikke særligt mange insekter den givne dag, så kan man jo trække det til siden, begge sider eller binde det fast i dørkarmen, på hængslet eller lignende.

Det er ikke alle insekter, som forhænget kan holde ud, men det handler jo også noget om, hvor tæt forhænget er.

døre

En dør med insektforhæng ser man i sydlige lande

Vi kender sådan et insektforhæng fra Danmark flere steder, men det er specielt i de sydlige lande, hvor man ser den slags blive brugt.

For der er så varmt, at man er nødt til at have dørene åbne, men man gider ikke have insekterne ind – de kan jo være decideret farlige i andre lande!

Men andre metoder til at holde insekterne væk virker bare ikke ordentligt, eller man skal udskifte dem tit, så det bliver en stor udgift.

Men man kan også vælge at bruge sådan et insektforhæng, fordi man godt kan lide, hvordan det ser ud, hvordan det føles at gå gennem, og hvordan det afgiver lyde, når man slår til det.

Dog skal man som nævnt gøre dette korrekt, for ellers ender man med, at man ødelægger det noget så nemt.

Man kan bruge mere end et enkelt insektforhæng i et hjem.